torsdag 30 oktober 2008


Idag är det spökfest på dagis, och då sparas det inte på krutet. Häxor och monster i parti och minut och maskar och fingrar till lunch. När Dolly springer runt i sin för stora skelettdräkt och ropar mooäh! till alla hon möter känns den äckelkommersialistiska halloweenhysterin plötsligt gullig. Snart köper vi väl en barbie också..

8 kommentarer:

Los Zapatas sa...

Följ länken till Dollys nästa t-shirt:

http://www.idealshop.com.br/loja/images/camiseta_barbie%20is%20a%20bitch.gif

Johanna & Ola sa...

Ja, en sån skulle kännas bättre. Men det kan ju bli lite pinsamt sen när hon hamnar i den där rosa prinsessfasen (verkar vara nån masspsykos hos dagistjejer) och faktiskt tjatar till sig en Barbie.. Vad talar förresten dom fyndiga t-shirtförsäljarna för språk? Portugisiska? Katalanska?

Los Zapatas sa...

Vi köpte en sån tröja på mano magica i Managua, så spanska kan du ju redan.

Jag var för övrigt på det där RK i förra veckan, samma adress. Hmmm, wingårdhigt.

Johanna & Ola sa...

Undrade bara över "cores disponíveis", inte spanska mig veterligen? Visst har vi det flott i vårt Wingårdhspalats, förmodligen rök tio års potentiella löneökningar i det uppdraget, men det var det ju värt. När jag började gick det rykten om att dom kom på nån slags arkitektrazzior med jämna mellanrum och utdelade bannbullor till alla stackars tanter som inte tyckte Wingårdh hade tillräcklig hemtrevlighetsfaktor, utan försökte mysa till det med egna affischer och batiktyger. Aja baja.

Los Zapatas sa...

Är det sant att arkitekten anser att ni bör ikläda er vitt och grått?

Johanna & Ola sa...

Mycket möjligt, ska kolla upp det. Men det har i så fall inte hörsammats i särskilt hög grad (vi RK-tjänstemän är ju kända för vår rebelliska läggning). Vad gjorde du förresten där? Och varför tog du inte tillfället i akt att få bli bjuden på Sveriges kanske äckligaste automatkaffe?!

Los Zapatas sa...

jo, ni är verkligen crazy. det enda ställe jag tror skulle acceptera klädkod på dekret från arkitekt. blängandena på mina jeans och min skabbiga t-shirt är fantasifoster. jag var och intervjusamtalade med diverse på socdep och sj hade satt mina ramar så tight att jag inte hann - men jag undrar om inte det andra dep där har lika äckligt som er? Som vanligt har vi i statens utkanter inte en chans, vårt kaffe är inte ens hälften så äckligt. bovar!

kattenjansson sa...

Hon är så söt så jag nästan blir förbannad :)