söndag 11 november 2007

Forskartrams


Dolly låter härmed hälsa att hon inte ger mycket för de nyligen rapporterade forskarrönen om rött kött och cancerrisk. Hon kommer heller inte att sluta äta pastejer och korv. Hon har just upptäckt dom och tycker att de är förträffliga!

5 kommentarer:

Los Zapatas sa...

å, ett liv efter mjölk! För övrigt är vi emot den där idén att forskares jobb på något sätt ska interagera med livet utanför vuxendagiset - det går aldrig så varför bry sig? Dolly har hajat, låt forskarpacket tramsa.

Los Zapatas sa...

apropå vagn, när byter man från ligg till den där andra delen, den åt sitthållet? och vad är tipsen inför fyra månader i nicaland?

Katten sa...

Aah, vad min lilla skrutta vaxer o blir smart. Hoppas hon inte glomt sin tokiga moster.
Jag vill inte pressa, men nar msn tryter sa vore fler bilder har underbart. Ni behover inte ens skriva nat..:)

Kramkram

Johanna & Ola sa...

Patrik - oj, tips inför att resa med bebisen. Antagligen inget som ni inte kan klura ut själva. Ni har ju till och med träffat Dolly "on location". När det gäller bugaboon så hade vi ju inte tänkt ta med vår men den kom med ändå och det ångrar vi inte. Vill ni vara riktigt stajliga så finns det en svindyr resväska till vagnen. Kanske kan vara värt pengarna så att de inte pajjar den på flyget. Det finns också en sommarsuflett som släpper in luft.
Sittdelen rekommenderar de från ca. 6 månader eller när han börjar kunna sitta. Jag tror att vi bytte när Dolly var fem månader. När åker ni?

Los Zapatas sa...

Rätt så. Det var det rådet vi ville höra - det bestämmer vi själva, allt är normalt. Men visst, så är det ju såklart. Vi åker i slutet av april. Gottegrisigt liksom, för det är nästan inte varmt alls i Managua då.