tisdag 4 december 2007

Alla fiskar ska bo här

(Ola skriver) Okej, några rader för att stilla vårt dåliga bloggsamvete och för att slå Patrik som bloggade sist den 19/11. Vi har inte skrivit sedan den 18:e. De har i o f s ett helt nyfött litet knyte att tänka på men vi har ju Dolly som distraherar och det är nog nästan så blogg-sabbande.
Här i familjen rullar det på. Jag håller på att avsluta mina två filmer om magnetism för mellanstadiet (UR) som jag pysslat med under hösten och som alltid på sluttampen så är det mycket jobb men roligt eftersom man äntligen har tagit alla de där jobbiga kreativa besluten och nu bara håller på att förverkliga en idé som finns i huvudet. Full fart alltså. Johanna håller på att prova nya glasögonbågar och åker till Bryssel och Umeå med jämna mellanrum och av olika anledningar. Hm...känns trist att skriva om oss. Det är ju Dolly som alla våra (3?) läsare vill ha nyheter om.
Det som händer mest nu är väl att hon bara pratar mer och mer. Idag när hon badade så stoppade hon alla sina plastfiskar i en gammal yoghurtburk och sa "alla fiskar ska bo här". Nytt rekord. Fem ord!
Det är verkligen kul att man nääästan kan resonera med henne nu. Man kan definitivt skoja. Och det är ju kul. Ska se om vi orkar lägga upp några bilder snart. Måste sova nu.