söndag 9 december 2007

Julidyll2007


Nu har startskottet gått. Vi satsar på tidernas mest genuina julidyll i år med samtliga mor- och farföräldrar närvarande. Första steget - Lussekatter!

6 kommentarer:

Anonym sa...

vad har J gjort med ögonen? Var du med i Zombiens återkomst? Ni måste haja att vi med ännu mindre barn än Dolly vill veta att allt blir bättre, lättare, enklare senare. Idel leenden vore klädsamt, INKLUSIVE ögonen. See?

För övrigt bugar vi åt ert mod

Johanna & Ola sa...

Vad är det ni tycker är modigt? Att publicera publika bilder av sig själv där man ser ut som ett psycho i älgförkläde eller att låta en nästan-tvååring få härja fritt med lussedegen?
Kan bara säga att den här bildpublikationen INTE var sanktionerad av mig..

/Johanna

Los Zapatas sa...

Det modiga är "Vi satsar på tidernas mest genuina julidyll i år med samtliga mor- och farföräldrar närvarande". Jag hoppas Lars Norén inte kommer förbi. Dessutom är ju själva publiceringen ganska modig, men det är kanske bäst om vi låter er prata om det hemmavid.

Anonym sa...

Skärpning Dolly så där många bullar skulle aldrig jag och din mormor låtit träffat plåten när vi hjälpte din mormormormor att baka. Sedan blev vi liggandes i vad man kan kalla en riktig baksmälla. Nä nu ska jag titta vad moster Tutta har gjort det har vist hänt lite sen jag tittade sist enligt Gagga Hon hälsar föresten ha det

Katten sa...

aaaahh. Thailand har ingenting pa folkungagatan...vilket paradis! Vi maste ordna en videomsn-session sa att jag riktigt far njuta av julafton. Kan ni placera mig framfor kalle med en lussebolle o en glogg tro? Jag kraver inte sa mkt :) Jo, och sa dolly da. I tomteluva!

Johanna & Ola sa...

Petter: Baksmälla! det bor minsannen liten Arne Hegerfors i dig ;-) Ha det gott och hälsa Gagga så mycket!
Katta: Du ska så klart också få vara med på ett hörn på julafton, bara du inte outar tomten för Dolly..