tisdag 22 juli 2008

Skansen igen


Rakt på ponnyridningen som en målsökande robot. Och det blev Alfons igen! Vilken lycka!

3 kommentarer:

Los Zapatas sa...

imponerande uppdateringstempo!

Vad stor hon är den där Dolly! Knappast Dolly bebis som vi kände. Det börjar bli dags för en dejt. Och oroa er inte, det finns värre än att nörda med varsin dator - tv texempel. Själva skrotar vi runt i den fyrkantiga cirkeln Managuas köpcenter, Granada, Masaya och lite San Juan del Sur emellanåt. Snart är det slut på det för den här gången. hårt.

Och så undrar vi, Dolly behöver ett rum, och så sätter pappan in en dörr, men, var kom rummet ifrån - det verkar vara ett större problem att hitta?

Johanna & Ola sa...

Ja, det är en sjukt söndertjatad klyscha men tiden går extra fort när man har skaffat barn tydligen, har inte ni märkt det än (vi tycker i alla fall att er lilla sammetsögda telning också har blivit väldigt stor!)? Vore grymt att träffas när ni är tillbaka i Svedala och ska väl gå att lösa på ett eller annat sätt?! När kommer ni?
Rummet har funnits där hela tiden och bidat sin tid, men dörren hade gömt sig på vinden sen seklet var ungt. Nu återstår bara ungefär hur mycket annat fix som helst(hemmabygge av säng, flytt av väggmonterad bokhylla, you name it) innan det är klart. Sen kommer vi väl på att vi ska flytta.

Los Zapatas sa...

jo, så är det förstås. de växer. och det är väl bra, alternativet verkar tokigt på något sätt.

så skönt nu mer, alla vill vara ernst.